Fontos információ

Tisztelt Látogató!

Köszönöm megtisztelő érdeklődését. A következő 1-2 hónapban csak korlátozott mennyiségben tudok tanulókat fogadni.

Tolmácsmegbízásokat előzetes egyeztetés után továbbra is vállalok.

Addig is kérem nézzen szét oldalamon és ha bármilyen kérése, kérdése van, vagy mindenképpen nálam szeretne tanulni, érdeklődjön a kapcsolatfelvételi oldalon vagy a megadott telefonszámon.

Megértését előre is köszönöm:

Farmosi Zoltán

Tolmácsolás angolról magyarra, magyarról angolra

Tolmácsolás

A Debreceni Egyetem Angol-Amerikai Intézetének Tolmács Tanszékénél vizsgáztam, jegyzői (hatósági) tolmácsigazolvánnyal rendelkezem. Rendszeres tolmácsfeladatokat hajtok végre üzleti vagy civil megbízások mellett közigazgatási és büntetőeljárási feladatoknál rendőrségen, bíróságon törvényszéken és ügyészségen, dolgoztam már anyakönyvvezetővel és közjegyzővel, de bonyolítottam már le nemzetközi katonai, tűzoltási és katasztrófavédelmi gyakorlatok tolmácsolását, orvosi sürgősségi eseteket, valamint az Áldozatsegítő Szolgálat munkáját is segítettem. Referenciáim közé sorolhatom többek között a kiemelt jelentőségű, nagy port felvert SUKORÓ per külföldi illetőségű részleteinek tolmácsolását a törvényszéken.

Számlaképesen vállalom:

  • Rendezvények, összejövetelek, tájékoztatók, vállalati megbeszélések, tárgyalások, termék- és szolgáltatás-bemutatók, üzemlátogatások, hatósági eljárások számlaképes konszekutív (követő) illetve kísérő tolmácsolását.
  • Telefonos (konferenciabeszélgetés) és online (SKYPE, MSN) tolmácsolás előzetes egyeztetés és egyedi díjszabás alapján.
  • Magyarországra látogató külföldiek kísérését, ügyintézés tolmácsolását.
Ügyfeleim között szerepelnek magánszemélyek, nagy- és kisvállalkozások, állami és non-profit szervezetek is, melyekről referencia e-mailben kérhető. Árképzésemet nem befolyásolja fordító és/vagy tolmácsközvetítő iroda számított nyeresége, ezért, és egyéb okokból az irodákhoz képest kedvezőbb árakon dolgozom. Amennyiben ilyen irányú szolgáltatást szeretne igénybe venni, kérem keressen fel elérhetőségeim valamelyikén, a kapcsolatfelvétel űrlapon, vagy a 06 20/391-7330-as telefonszámon.