Fontos információ

Tisztelt Látogató!

Köszönöm megtisztelő érdeklődését. A következő 1-2 hónapban csak korlátozott mennyiségben tudok tanulókat fogadni.

Tolmácsmegbízásokat előzetes egyeztetés után továbbra is vállalok.

Addig is kérem nézzen szét oldalamon és ha bármilyen kérése, kérdése van, vagy mindenképpen nálam szeretne tanulni, érdeklődjön a kapcsolatfelvételi oldalon vagy a megadott telefonszámon.

Megértését előre is köszönöm:

Farmosi Zoltán

Nyelvoktatás - óradíjak

Aktuális óradíjaim1

 
Nyelvoktatás kezdőtől középfokú nyelvvizsga-előkészítőig (kezdő, újrakezdő, haladó, a középfokú nyelvvizsga-előkészítés előtt): 2 000 Ft/60 perc
Középiskolai & gimnáziumi korrepetálás: 2 000 Ft/60 perc
Oktatás középfokú tudászint2 felett (Közép- és felsőfokú nyelvvizsga-előkészítés, oktatás felsőfokú nyelvvizsga-előkészítőig): 2 000 Ft/60 perc
Szakmai angol és felkészítés állásinterjúra középfokú nyelvtudás felett: 2 000 Ft/60 perc

 

1 = Az óradíjam méltányossági okokból munkanélküliek részére arra az időtartamra (+ elhelyezkedéstől számított 1 hónap) amíg munkanélküliek és ha az órák túlnyomó részét a délelőtti órákban vállalják, egységesen 1 500 forint / 60 perc.
2  =  Figyelem!
Egy 10 éves (sokszor még egy kétéves) középfokú nyelvvizsga még nem garantálja a középfokú szintű nyelvtudást. Amennyiben valaki felsőfokú nyelvoktatásban szeretne részt venni, vagy felsőfokú nyelvvizsgára készül, előtte írhat szintfelmérőt, melynek eredménye határozza meg a további felkészülés szintjét. Sok csalódástól mentheti meg magát, ha pontos képet kap ismereteiről és nem kezd bele a felsőfokba anélkül, hogy meglennének hozzá a szükséges alapok. A szintfelmérést ingyen és személyre szabva vállalom.

Az óradíjak változtatási jogát fenntartom, mindamellett a már megkezdett felkészülésekre megbeszélt óradíjakat már nem szoktam módosítani. Kivételek:

  • Azon esetekben, ahol munkanélküliként kezdtek és időközben elhelyezkedtek,
  • A felkészülés során váltak munkanélkülivé és a továbbiakban délelőtt járnak.